Door spaceman, Op woe 25 nov 2015 17:35, 5 reacties, citaat / intro / linkdump

Wikileaks ontmaskert Turkije als leugenaar!!Dat een NAVO-lid een vliegtuig van een ander land uit de lucht schiet, is iets dat in de gehele historie van de NAVO nog nooit is voorgekomen.

Wat nu duidelijk wordt, is dat Turkije zat te wachten op een gelegenheid en daarbij ook nog eens liegt in hun berichtgeving naar de Verenigde Naties.


Wat langzaam duidelijk is geworden, is dat Turkije die op hoge poten de hulp van de NAVO heeft ingeroepen nadat ze gisteren een Russisch gevechtsvliegtuig uit de lucht knalden, één van de belangrijkste oorzaken is dat ISIS nog steeds bestaat.

De Russische president Poetin beschuldigde het land dan ook niet voor niets van medeplichtigheid aan...
Annotaties:
| #241156 | 25-11-2015 19:08 | Antares
Dat een NAVO-lid een vliegtuig van een ander land uit de lucht schiet, is iets dat (sic) in de gehele historie van de NAVO nog nooit is voorgekomen.

Iran Air Flight 655 was an Iran Air civilian passenger flight from Tehran to Dubai. On 3 July 1988, the aircraft operating on this route was shot down by the United States Navy guided missile cruiser USS Vincennes under the command of William C. Rogers III. The incident took place in Iranian airspace, over Iran's territorial waters in the Persian Gulf, and on the flight's usual flight path. The aircraft, an Airbus A300 B2-203, was destroyed by SM-2MR surface-to-air missiles fired from Vincennes. All 290 on board died.
https://en.wikipedia.org/wiki/Iran_Air_Flight_655
Antares's avatar
| #241161 | 25-11-2015 19:25 | spaceman
@Antares

Waarschijnlijk bedoelen ze hier militaire jets.
spaceman's avatar
Ik ben bang dat Poetin nu flink bezig is druk te zetten op China om zichtbaar te worden aan zijn zijde.
Als de Chinezen dat niet doen wordt Poetin in een hoek gedrukt, en een tijger in een hoek? Zelfs een kat maakt dan rare sprongen.
En als Rusland verslagen zou worden, weet de Chinees zich ook weer een slaaf van het USA westen. Samen maken ze een kans met gewillige kleinere alliantie partners. In de wachtkamer worden ze 1 voor 1 ingeblikt en op de kastplank gezet.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #241188 | 26-11-2015 00:58 | Ness
Oh 'ze' laten Turkije nu vallen als een baksteen, voorlopig. Betrekkingen kunnen eventueel altijd later worden hersteld. Nu krijgen we te maken met de volgende ploeg terroristen die het MO op stelten gaan zetten: de Koerden. Want ook die beweging is én volkomen geïnfiltreerd én wordt zwaar illegaal bewapend door het Westen én bestaat uit fanatici van het hele nare Islamitische soort, vergis je niet. En die eisen óók hun eigen plekkie.

De Koerden worden ISIS 3.0. Want dat MO gaat plat, hoe dan ook, en als het niet rechtsom kan dan maar linksom. Het gaat er de bankiers gewoon om dat er eeuwig rotzooi blijft, en daarom steunen zij via hun proxies ALLE partijen binnen een conflict. Voor de ratten in de financiele wereld is oorlog een win-win situatie, altijd, want oorlog levert immense schulden op, en banken zijn de enigen die vette winst maken op schulden. Dus kijk uit dat je niet Turkije de voordeur uitflikkert en een nieuwe nachtmerrie via de achterdeur binnenhaalt.

http://www.globalresearch.ca/whys-the-us-hanging-turkey-out-to-dry/5491411
http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940830001451
http://www.novinite.com/articles/99161/Washington+Post:+Bulgaria+Illegally+Arms+Kurds+in+Northern+Iraq
https://syrianfreepress.wordpress.com/2015/11/22/seized-arms-to-arbil/
http://www.liveleak.com/view?i=182_1448055541
Ness's avatar
| #241216 | 26-11-2015 14:14 | Ness
Van de Koerden wordt gezegd dat ze 'links', vrouw vriendelijk en niet al te religieus zijn. Dat is propaganda en beeldvorming want niets is minder waar. Ja, sommige afdelingen staan vrouwen toe te vechten - die grap werd in Iran ook uitgehaald door de Ayatollahs, vrouwenrechten uitdragen en beloven. Maar als puntje bij paaltje komt is het ineens niet meer aan de orde.

Koerden zijn overwegend moslims, van een andere mix van stromingen, en niet minder fanatiek, terroristisch, corrupt en misdadig. Eerwraak is een uitvloeisel van de Koerdische coeltoer: http://www.volkskrant.nl/buitenland/eerwraak-is-in-koerdistan-praktijk-van-alledag~a875898/ NL moet helemaal NIEMAND steunen in die hoek, moet zich verre houden van alle inmenging, en moet zeker geen partij trekken.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen