Door community (initieel P.uncia), Op don 13 sep 2012 14:07, 1 reacties, nieuws

Youtube beperkt toegang tot anti-islamfilmVideowebsite YouTube heeft de toegang tot de omstreden anti-islamfilm beperkt in Egypte en Libië. Dat bevestigt het bedrijf woensdag.

De video valt binnen YouTube’s richtlijnen en blijft dus online staan, luidt het bij de woordvoerder. "Maar gezien de zeer moeilijke situatie in Libië en Egypte hebben we de toegang tijdelijk beperkt in beide landen."

Het bewuste fragment betreft een trailer van de film "innocence of Muslims" van de joodse filmmaker Sam Bacile uit Los Angeles. In de film wordt de profeet Mohammed voorgesteld als een kinderverkrachter en moordenaar. Tegen de film werd er gemanifesteerd in Egypte en Libië. Daarbij kwam de VS-ambassadeur om het leven in het consulaat van de Libische stad Benghazi.

De controversiële dominee Terry Jones liet al weten dat hij de film zal promoten. En dat ondanks een verzoek van de hoogste Amerikaanse militair, generaal Martin Dempsey, om de steun in te trekken, zegt een hooggeplaatste medewerker van het Pentagon anoniem.

Annotaties:
| #187778 | 13-09-2012 15:29 | Make_over
Raar die stumperige 1920-achtige special effects met 2012 technologie.
Make_over's avatar
aanmelden / inloggen