Door community (initieel Best Well), Op din 27 maa 2018 20:25, 4 reacties, nieuws

Zakharova: “Westen voert complete anti-Russische campagne”

* 7 Kilometer van Salisbury ligt het oudste chemische oorlogsvoering laboratorium van de wereld: Porton Down* In Porton Down hebben ze uitgebreide ervaring met testen op mensen, ook met dodelijke afloop

* Uit de lijst met landen die diplomaten uitzenden en de hoeveelheden spreekt wie er achter de hysterie zitten: de machten achter de VS en VK

* Hier is het (vermoedelijke) artikel waar Zakharova naar verwijst

* Volgens officiële Britse mededeling komen de Skripals niet (meer volledig) uit hun huidige kritieke (comatueuse) toestand.


* Quote die NiemandsKnegt weergeeft heeft Blik ook gehoord en bevestigt hem derhalve.

Voormalig professor Michael Jones houdt MI5 verantwoordelijk voor de False flag operatie.


Annotaties:
| #262696 | 28-03-2018 00:50 | G.B. Wolf
Bij Blikopnosjournaal was een goed commentaar.
Ik weet een nog veel mooiere voor Poetin (ik hoop dat hij meekijkt): Laat iedereen straks aantreden voor het komende wereldkampioenschap voetbal, zodat iedereen kosten heeft gemaakt. Als eerste toespraak: Het kampioenschap gaat niet door. Jullie zijn zo onsportief geweest, ook bij de winterspelen, dat ik bij deze de zaak afgelast. Jullie blijven van harte welkom, maar zonder voetbal.
Succes ermee.

Dát zou pas een daad stellen.
G.B. Wolf's avatar
| #262699 | 28-03-2018 06:50 | Antares
Zakharova: “Westen voert complete anti-Russische campagne”

Dat was al duidelijk voorafgaand aan Sochi. Het wordt wel steeds erger.
Antares's avatar
| #262702 | 28-03-2018 11:20 | Saljoet
Ik vind het onvoorstelbaar dat de beschuldiging aan Ruslands adres voor de moordpoging op Skripal en zijn dochter serieus genomen wordt. Er zijn niet heel veel hersencellen nodig om te bedenken dat hier iets grondig mis is. Een Russisch motief voor deze uiterst opzichtige en onprofessionele aanslag is niet te bedenken. Het Rusland van Poetin staat al sinds Poetins aantreden in de schijnwerpers en elk voorval dat een relatie met Rusland heeft is aangepakt om dat land en zijn leider, en eventueel ook het volk, te demoniseren.

Qui bono? Rusland en Poetin in geen enkel opzicht. Dat Poetin hiermee zijn macht zou willen tonen is te gek voor woorden maar zegt veel over hen die dit suggereren.
Qui bono dan wel? Dat is niet zo moeilijk te bedenken: iedereen die van Poetin af wil. Iedereen die Poetin zien als een gevaar voor de machtsverhoudingen zoals die er nu liggen.

De machthebbers in de VS zijn met hun laatste stuiptrekkingen bezig. Van binnenuit is het land aan het wegrotten, (uiterst triest voor de goedwillende Amerikanen), en de kwalijke damp die dit verspreidt begint steeds meer mensen op te vallen. De MSM ruiken dit natuurlijk ook en weten ook dat dit gaande is. Waarom dan toch blijven volharden in het idee dat Amerika een democratie is, een voorbeeld voor alle landen op onze planeet? Het heeft alle schijn van een pact met de duivel, als je dat pact verbreekt heeft dat zo zijn gevolgen. Is dat de grote angst?

Zo langzamerhand wordt het tijd dat de journalisten gaan beseffen (als ze dat al niet doen) dat ze verzeild zijn geraakt in een elkaar na-papegaaiende dierentuin. Journalistiek is verworden tot copy/paste werk waar lastige vragen stellen een gevaar vormt voor een goedbetaalde baan. Op een enkeling na, die systematisch uit de MSM geweerd wordt, praten de journalisten naar de mond van hun opdrachtgevers die kennelijk geen gedonder in de tent willen. Waar de journalisten de luizen in de pels van de heersende elite waren en nog steeds zouden moeten zijn, zijn het nu de spreekbuizen geworden voor die machthebbers.

Hoopvol is dat steeds meer mensen dit gaan inzien en zich afkeren van de MSM en zelf op zoek gaan naar betrouwbaarder nieuwsbronnen, en die zijn er genoeg.
Saljoet's avatar
| #262703 | 28-03-2018 16:55 | Best Well
Porton Down, E-coli sprayed on UK population

BBC Spotlight broadcast from 1998, giving details of large area coverage Germ Warfare experiments conducted by Porton Down scientists in populated areas of Devon, Somerset and Dorset during the 1960's and 1970's. Also includes an interview with the family of a deceased Porton scientist, and an interview with Professor Brian Spratt FRS. He been recently commissioned by the MOD to conduct an Independent Review, investigating whether Porton's experiments had caused any adverse health effects to those exposed to the massive bacterial aerosols of live E.col MRE162 and Bacillus globigii.zie annotatie
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen