Door community (initieel Best Well), Op zat 21 apr 2018 09:56, 1 reacties, nieuws

ZDF reporter spreekt met Douma vluchtelingen: ‘t was ‘n Hoax!Waarom kunnen NOS of RTL niet wat de ZDF reporter wel kan? Gewoon een vluchtelingenkamp bij Damascus bezoeken en met mensen uit Douma spreken? Die zouden dan waarschijnlijk iets soortgelijks horen als die ZDF reporter, namelijk mensen die -overtuigend- getuigen dat het hele Douma incident een grote Hoax en False Flag was.

Kritiekpuntje

Kijk HIER vanaf minuut 7:30. Enige kritiekpuntje op de ZDF man: waarom geen beelden van het bezoek aan het kamp en die gesprekken? Ging dat de redaktie dan weer net even te ver?

NOS van perceptiebaas Gelauff: geen interesse meer in Douma

Maar in ieder geval stukken beter dan het NOS-journaal van Perceptie-baas Marcel Gelauff die liever niet meer te veel aandacht aan "de gifgas-aanval" besteedt. De raketten hebben gevlogen. de Nederlandse staat heeft haar zegen eraan gegeven. Als de twijfel achteraf dan aanzwelt, kun je beter even de andere kant opkijken, zeker als je je baan wilt houden.

Britten nog in agressieve ontkenningsfase

In plaats van dat de loonslaven van de BBC nou, net als de ZDF-reporter, op zoek gaan naar wat er in Douma gebeurd is, gaan ze mensen als Sarah Abdoulah en Vanessa Beeley proberen zwart te maken. Kansloos. Die zeggen, BBC bedankt, weer vele nieuwe volgers erbij. Ook Guardian maakt het erg bo(n)t. Komen met een spookartikel over Russische bots. Het enige voorbeeld waar ze mee aan komen zetten is een echt persoon en niet eens een Rus. De paniek bij de arme Britten die het narrative compleet verliezen is blijkbaar tot het kookpunt gestegen. Beginnen een beetje op Righton en Orwellongren te lijken.

White Helmets krijgen hun propaganda als boomerang terug van Roger Waters

De goedkope poging van de White Helmets om Roger Waters voor hun criminele karretje te spannen is als een boomerang op hun teruggekomen. Naar nu blijkt is het allemaal nog veel pijnlijker voor de troetel organisatie van de Britse en Hollandse regimes. De twijfelachtige organisaties heeft met emails getracht Roger Waters voor hun karretje te spannen. Die bedankte voor de eer, en in plaats daarvan, dapper, heeft hij zijn ongezoute mening over de terreurhulpjes verteld.

Pauw's antwoord op Baybasin oproep. Een affront?

Wij vroegen Jeroen Pauw, op een hele normale manier, om aandacht te besteden aan Baybasin, de levenslang gevangen zittende onschuldige Koerd. In Nederland!

Pauw is die avond te druk met Claudia de Beij, John de Mol met een voetbal, en relatieproblemen van iemand. Mag het antwoord van Pauw als een affront beschouwd worden?
Politie-inval Museum Rob Scholte

Natuurlijk ook geen beelden van deze geweldadige politie-inval bij Rob Scholte bij de NOS. Daar zijn ze te druk met Noord Koreaans achtige Koningsspelen. Gelukkig wel beelden bij We Are Change. En die stemmen niet vrolijk. Meer over Rob Scholte bij Revolutionaironline, die bovenop de zaak zit.
En dan nog dit...


Russische bevrijders rijden Ghouta in.
Annotaties:
| #263078 | 21-04-2018 10:32 | Donkerdoorn
Douma is een "conspiracy theory" natuurlijk......niet twijfelen aan de officiële versie...
Donkerdoorn's avatar
aanmelden / inloggen