Door Ness, Op vri 26 aug 2016 13:29, 4 reacties,    

Zelfverkozen zijspoor

Volgens Sargasso rangeert Geert Wilders - zie foto, let op de blaaaauwe oogjes - zichzelf, zijn partij en daarmee al zijn kiezers voor de komende kabinetsperiode bij voorbaat op een zijspoor dmv zijn verkiezingsprogramma. Zoals voorspeld en verwacht.


Want de PVV is een klassiek gevalletje gecontroleerde oppositie. U kunt hoog of laag springen maar U krijgt hoe dan ook wagonladingen immigranten in de maag gesplitst; ondertussen mag U zich blijmaken met bovenstaand afgebeelde dooie mus. Het plebs zal zich hoe dan ook kapot moeten lenen om de inkomende lading staatsafhankelijken te faciliteren en in de watten te leggen. En dat is dan ook precies de bedoeling van de bankiers. Mede namens Soros en Blonde Greet met de blauwe oogjes, bedankt, idioten.

Kijk mensen... Als je geen wagonladingen tuig, krepeergevallen-tot-in-de-6e-generatie en gelukszoekers wilt onderhouden, zul je uit je luie stoel moeten komen. Als je je eigen maatschappij niet volledig tot puin wilt zien vervallen en je kinderen een toekomst wilt bieden, zul je je bek luider en duidelijker open moeten doen, en je buiten politiek verband moeten organiseren, want de politiek is niet de oplossing maar het probleem. Stemmen gaat echt niet helpen hoor, en het maakt daarbij niet uit op welke partij. De gevestigde orde jaagt de kiezer met opzet via allerlei treiterijen het Wilders-kamp in, zodat na de verkiezingen de enorme ploeg boze burgers volledig genegeerd en geschoffeerd kan worden. Da's de clou van gecontroleerde oppositie. En laat je niets wijsmaken voor wat betreft 'onderbuikgevoelens' en 'domheid en kortzichtigheid' van politici: dit gebeuren is boos opzet want de maatschappij moet stuk (volgens de fascisten) zodat uit de brokstukken 'een nieuwe wereldorde' kan worden geschapen. Een waarin alle natte dromen van de supergoed georganiseerde misdaad gaan uitkomen.
Annotaties:
| #254204 | 26-08-2016 15:59 | Ness
Hou me ten goede, stemmen op de PVV is prima hoor, zeker als dat een proteststem is. Maar maakt U zich geen illusies: het gaat niet helpen, het geeft hooguit een signaal af. Stemmen is zowiezo nutteloos dus het kan zeker geen kwaad.

Het programma van Wilders is heel aantrekkelijk voor een groot deel van de bevolking, kort en krachtig en tevens onmogelijk te bewerkstelligen. Zelfs al zouden alle benodigde wetswijzigingen er zonder enige tegenstand doorheen worden gejaagd, dan zijn we al 25 jaar verder. En dan nog krijg je te maken met EU en UN wetgeving, en wordt alles afgeschoten. Dus zouden we eerst uit zowel de UN als de EU moeten stappen. Ziet U dat gebeuren?

Neem bijvoorbeeld dat afschaffen van Islamitische scholen. Een prima idee, gezien de omstandigheden. Maar de wet in de vorm van artikel 23 zit in de weg; om die te kunnen wijzigen zul je alle christelijke partijen van de noodzaak van wijzigen moeten overtuigen, want alle christelijke scholen krijgen dan ook geen cent subsidie meer. Ziet iemand dat gebeuren?

Oh zeg, mocht U voor afschaffing van het bijzonder onderwijs zijn, dan bent U een racistische fascistische kristalnachtonderbuiker, volgens bijvoorbeeld deze knakker met zijn stereotypische knee-jerk reaction.

Uw onderbuik heeft trouwens helemaal gelijk hoor. Want die reageert op bedreigingen, als onderdeel van Uw overlevingsinstinct. En de sloop van Uw veilige omgeving is een bedreiging van jewelste. Hou 'm dus in ere, die buik!
herecomesdiversity.jpg
Ness's avatar
| #254206 | 26-08-2016 18:48 | ..................
Gecontroleerde oppositie zag je al gelijk,en aangezien deze flut partij instemt met (alle) VVD motie's,het duidelijk is uit welk nest deze parasiet komt.
De pvda en d66 is ook niet anders.
| #254210 | 27-08-2016 12:49 | Ness
Mocht Geertje door de Nederlandse samenleving uiteindelijk uitgekotst worden - vanaf 2017 nog eens 4 jaar krachteloze flut- en pseudo oppositie waarbij geen van de doelstellingen kan worden gehaald zouden zelfs bij diepgelovigen de lichtjes kunnen laten branden - dan kan hij zijn werkterrein verplaatsten en proberen internationaal te gaan. Hij heeft in ieder geval de voorpagina van RT gehaald, compleet met die achterlijke gefotoshopte blaaauwe oogjes, en krijgt zelfs wat aandacht van Trump. En nee, manifesto is géén vertaling voor 'partijprogramma' maar een forse steek onder water van RT, want manifesto's worden tegenwoordig geschreven door gevaarlijke gekken die met hun schrijfsels hun terroristische wandaden proberen te rechtvaardigen.
https://www.rt.com/news/357340-geert-wilders-manifesto-islam/

PS: wat is dat toch, dat gedoe met die blauwe oogjes, Geert? Schaam je je zo erg voor je afkomst (een van zijn oma's komt uit Indonesië) dat je door wilt gaan voor een loepzuivere roomblanke *Ariër*? Jeugdtraumaatje te lang gekoesterd?
Ness's avatar
| #254213 | 27-08-2016 18:09 | ..................
G Wilders is pro VVD.En het wil een politiestaat creeeren.Dat zegt al genoeg wat voor een eng mannetje het is.
Voor de rest is hij een bliksemafleider,die de werkelijke oorzaken wegkijkt.
Zoals al die andere meelopertjes.
Politiek is alleen bezigheid en het onder controle hebben/houden van de bevolking.
Ik denk dat er wel lui zullen rondlopen die dat ideaal nog hebben,maar je moet een meerderheid zien te krijgen,om dat te willen veranderen,wat nooit zal veranderen.
aanmelden / inloggen