Door community (initieel Best Well), Op din 13 maa 2018 23:21, 6 reacties, nieuws

zenuwgasaanslag: de Russen hebben het gedaan! Nieuws of Nonsens?
De Britse aanslag op dubbelspion Sergei Skripal (66) en zijn dochter Yulia (33) zouden zijn vergiftigd door de Russen. Die beschuldiging werd eigenlijk al als onomstotelijke conclusie in de media rondgebazuind nog voordat er überhaupt bewijs was. Maar inmiddels zou er dan bewijs zijn dat het om het zenuwgas Novichok zou gaan. Bij dit soort gebeurtenissen laten de vrijmetselaars altijd hun ware gezicht zien via symboliek of getallen. Het mag dan ook geen toeval heten dat het getal 33, het teken van de hoogste vrijmetselaarsrang, weer opduikt. Ja, natuurlijk is dat toeval, want Yulia kan er nu eenmaal niets aan doen dat het haar leeftijd is (we weten het niet), maar het lijkt er weer sterk op dat er sprake is van onbewijsbaar gecreëerd bewijs en een in scene gezet verhaal.

Kijkt u even naar onderstaand filmpje hoe de groene mannetjes zwaar beveiligd tegen zenuwgas op zoek zijn naar sporen (bron). Het zenuwgas is blijkbaar echter niet zo heel erg gevaarlijk, want de man op de achtergrond en de agenten lopen allemaal onbeveiligd rond. Natuurlijk is er het telelens effect, maar als je een met een gevaarlijk zenuwgas te maken hebt, zal iets meer afstand toch wel wenselijk zijn.“Maar de Britten hebben bewijs!”, zult u nu wellicht zeggen. Ja, dat heeft u gehoord en gezien in de media. Heeft u de Nieuws of Nonsens show van 5 maart jl. ook bekeken? Daarin is u duidelijk getoond dat media in principe via manipulatie alles wat ze maar willen in elkaar kunnen draaien. En je hoeft maar wat tentjes neer te zetten en de Teletubbies in groene pakjes rond te laten lopen of Theresa May een zwaarwegende speech zien houden en het volk gelooft het. “Ja, maar die politici hebben een verantwoordelijke positie en de politie en media zijn ook belangrijke instanties, dus die gaan dat toch niet allemaal bij elkaar liegen!? Kom op zeg, jij bent gek!” Of jij bent gek. Welke belangen spelen er? Ik kan er wel 1 verzinnen hoor? Hetzelfde belang dat er speelde bij de Buk, buk, buk. U weet wel, dat vliegtuig dat nooit neergeschoten werd en waarvan de vermeende passagiers nu nog leven en op grote afstand met een paar miljoen zitten te glimlachen over hoe ze hebben helpen Rusland te framen. Dat zuig ik niet uit mijn duim en het is ook niet zielig voor de nabestaanden, want er zijn geen nabestaanden als er geen doden zouden zijn; wel is er de miljoenenclaim van $ 20 miljoen per nabestaande (zie deze Zembla docu en mijn verslag daarover).

Ja, het praktisch onmogelijk om te geloven dat die mensen met prachtige pakken en innemende glimlachen niet alleen maar zo nu en dan tijdens verkiezingscampagnes liegen. Het zijn beroepsleugenaars die in staat zijn om groots te liegen om oorlogen of wetten door te drukken. Tony Blair moest zelf jaren na dato schoorvoetend toegeven dat er nooit enig bewijs was voor massavernietigingswapens in Irak en dat de oorlog (met een miljoen doden tot gevolg) onder valse voorwendselen was gestart. Het is dus een bewezen feit dat politici beroepsleugenaars zijn en daarom durf ik dat zonder angst voor een smaad- of lasterprocedure te stellen. Het is daarnaast ook een bewezen feit dat media deze leugens helpen verkondigen. De enige kritiek is de kritiek op minder noemenswaardige leugens (zoals bijvoorbeeld in HP de Tijd door Arthur van Amerongen op Alexander Pechthold) om u de schijn van kritiek te wekken, maar wat niets meer dient dan een spindoctors doel in een gewenste politieke verschuiving – Dat had de geweldenaar (specialist semitische talen) Arthur van Amerongen best even wat eerder uit kunnen vogelen, maar het komt nu goed getimed omdat politieke relletjes altijd goed zijn voor de geloofwaardigheid van nieuwe sterren die in het gat mogen duiken – Politici zijn leugenaars en media zijn hun verkoopkanalen die hooguit de schijn van kritiek weten hoog te houden als er iets gespindoctord moet worden. Zij kunnen alles in elkaar draaien met filmtechnieken. Dat heeft de Nieuws of Nonsens show u zelf nog getoond. Alleen moest dat de indruk wekken dat de media dat zelf “nooit zouden doen” en er werd niet bij verteld dat dit al decennia lang kan (zie hier).

Grote terroristische aanslagen kunt u gewoon voor waarheid aannemen en dan meegaan in de retoriek die daarop volgt, namelijk die waarop de grote vijand aangepakt moet worden of u kunt gewoon doorzien dat u op hoogwaardige slimme wijze in het ootje genomen bent om oorlogen of “veiligheidsmaatregelen” (die uw eigen vrijheid afpakken) te forceren. Niet voor niets bestaat er in Nederland de Machiavelli-prijs, vernoemd naar Nicolo Machiavelli die in zijn boek Il Principe (de prins) de toepassing van list en bedrog beschreef om zo de macht stevig in handen te houden. De onderzoeksraad OVV voor de MH17 was de winnaar van die prijs in 2016. Het zal tot enige cognitieve dissonantie leiden als het kwartje begint te vallen en u zult verbaasd zijn over het aantal mensen dat aan het list en bedrog mee moet werken, maar de realiteit is minder rooskleurig dan u altijd heeft gedacht.

“..en dat gaat ons volgens mij enorme parten spelen”/>


NOS nieuws of nonsens bedrog is niet meer te zien from Martin Vrijland on Vimeo.
Annotaties:
| #262445 | 14-03-2018 10:34 | Nico de Geit
Geheim agent, bevriend met Joodse miljardair, veroordeelde crimineel, vergiftigd. Wie heeft het gedaan? Dit soort dingen zijn nog lastiger dan het neervallen van de MH-17.
Nico de Geit's avatar
| #262446 | 14-03-2018 10:40 | Nico de Geit
Een clubje gewiekste internationaal opererende Joden maakte zich in de jaren '90 op slinkse wijze eigenaar van Russische staatsbedrijven en bodemrijkdommen. Poetin schopte ze de gevangenis in en later het land uit: het zijn criminelen, misdadigers.

Het Westen ontving ze met open armen. Waarom precies?
Nico de Geit's avatar
| #262450 | 14-03-2018 16:15 | G.B. Wolf
Wie heeft het gedaan? Dit soort dingen zijn nog lastiger dan het neervallen van de MH-17.

Welnee. Follow the Money !
G.B. Wolf's avatar
| #262452 | 14-03-2018 16:41 | Antares
Deze hype kan uitsluitend worden verkocht aan een publiek dat volledig in het duister wordt gelaten over de pogingen van Rusland om de aanstaande oorlog te voorkomen.

De taak van de pers is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor oorlog.

Dit soort dingen zijn nog lastiger dan het neervallen van de MH-17.

Ik sta nog steeds achter mijn eerdere conclusie dat het vliegtuig is neergeschoten met 30mm boordgeschut.
Antares's avatar
| #262455 | 14-03-2018 17:11 | ouwe knar
Dit soort dingen zijn nog lastiger dan het neervallen van de MH-17.


Onze Frans wil nog veel meer bloed zien:
http://zaplog.nl/zaplog/article/frans_timmermans_europa_moet_divers_worden_zo_niet_oorlog

17-krokodilletranen-mt.png foto: http://kunstkring.net/binnenkort-te-zien/17-krokodilletranen-mt/
ouwe knar's avatar
| #262456 | 14-03-2018 17:25 | G.B. Wolf
Ik sta nog steeds achter mijn eerdere conclusie dat het vliegtuig is neergeschoten met 30mm boordgeschut.

Dat was mijn allereerste conclusie ook. JIT heeft zich nu volkomen vastgeluld door voor de BUK te kiezen. Ze kunnen nu niet meer terug, uit hun moeras van leugens.
Met die onderste stenen kunnen we nu een wolkenkrabber bouwen.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen