Door ouwe knar, Op zon 30 apr 2017 23:53, 6 reacties, citaat / intro / linkdump

Ziekenhuis wordt DNA-databank voor justitieDemissionair minister Schippers van Volksgezondheid (VVD) wil dat gegevens over afgenomen lichaamsmateriaal in de zorg beschikbaar komen voor politie en justitie. Ook in het verleden afgestaan materiaal valt hieronder. Patiënten wordt daarbij niet om toestemming gevraagd. De minister heeft hiervoor een wetsvoorstel ter consultatie gepubliceerd. De volledige reactie van Privacy Barometer op dit voorstel kunt u hier lezen.

Een bloedtest, hielprik, uitstrijkje, urine-onderzoek, bij een operatie weggehaald.weefsel, kan worden bewaard voor wetenschappelijk onderzoek of de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. ...
Annotaties:
| #259537 | 01-05-2017 00:07 | ouwe knar
Ach en nog een vrolijke noot:
https://www.youtube.com/watch?v=7MTl6wzBZnU (Winst maken in de zorg - Zondag met Lubach (S05), sept 2016)
ouwe knar's avatar
| #259539 | 01-05-2017 11:31 | Unseen
Is de overheid te vertrouwen ?
Het is nog niet zo lang geleden dat de overheid in elke gemeente de geloofsovertuiging van iedere inwoner registreerde.

En dat had als gevolg dat tijdens de 2de WO, de gemeente ambtenaren vrijwillig die lijsten afgaven aan de Duitse bezetters.
Aan de hand van die lijsten werden inwoners met een joods geloof door Nederlandse politie agenten (tegen beloning) uit hun huizen ontvoerd en overgedragen aan de Duitse bezeters.

Nederland was een van de weinige landen waarvan de gemeentelijke en overheids-instellingen volledig meewerkten met de bezetter.
Zelfs in die mate dat het voor de bezetter onnodig was om Duitsers op top posities te benoemen in het bestuurs-apparaat, wat in andere landen wel gebeurde.

Het was het Nederlands verzet (tegenwoordig moet je die terroristen noemen, gelijk de bevolking in Irak en Afghanistan die tegen de Amerikaanse bezetter vecht) die aanslag op aanslag pleegde op de gemeentehuizen om de bevolkingsregisters te vernietigen.
Unseen's avatar
| #259540 | 01-05-2017 12:38 | Unseen
En in de nog recentere geschiedenis zijn er al voorstellen gedaan om afhankelijk van medische gegevens een verbod op voortplanting in te stellen.

Het is geen proefballonnetje. PvdA-Kamerlid Marjo van Dijken werkt al sinds 2004 aan een opmerkelijk wetsvoorstel. Voor het eind van dit jaar hoopt ze het in te dienen, meldde Het Parool vorige week.
Vrouwen met een verslaving of een psychische stoornis, van wie eerder al een kind uit huis is geplaatst, zouden in elk geval tijdelijk moeten worden belet om nog meer kinderen te krijgen. Als ’bewezen is’ dat ze niet voor een kind kunnen zorgen, zouden ze eerst aan zichzelf moeten werken en gedurende die periode gedwongen moeten worden anticonceptiemiddelen te gebruiken.
Unseen's avatar
| #259543 | 01-05-2017 13:07 | Ness
Daar heb je die wentelteverige farmahoer ook weer met d'r afzichtelijke proefballonnetjes en andere doodenge betuttelarij. Godverdomme wat een vak, "mensjes opvoeden" - wat een aanmatiging... Dat soort wijven denken met hun hormonen en verwarren die slaafsheid met *gevoelans* of emoties*... van aandacht, succes, macht en hebzucht natuurlijk.
Ness's avatar
| #259555 | 02-05-2017 21:30 | G.B. Wolf
Ieder ziekenhuis moet aan de patiënt vragen, wat er met afgenomen materiaal, bloed, urine, botten, etc moet gebeuren: vernietigen of mogen zij dit (kuch) -geanonimiseerd- gebruiken voor proeven, etc.
Ik heb overal en altijd aangegeven, dat zij mijn lichaamsmateriaal NIET mogen gebruiken, maar moeten dit vernietigen. Nu maar hopen, dat het ziekenhuis zich aan zijn woord houdt...
Ik voorzag dit al jaren geleden en ben voor mezelf blij, dat er niets van mij te vinden is, waar dan ook. Zelfs geen vingerafdrukken.

#259539 Unseen

Daarom wordt het gansche nederlandse volk gestraft door de joden, door het volk compleet te gijzelen. Ga maar na: alle partijen (die er toe doen) hebben een jood aan het hoofd, partijvoorzitters, op 1 na zijn alle commissarissen van de koning jood en instanties als VNO-NCW, vakbonden, ANWB, etc. etc.

Eigenlijk best wel knap, ze hebben bestuurlijk Nederland gewoon overgenomen. Joods complot? Welnee, ik ben geen complotter, ik kijk gewoon naar de neuzen. :)
Welterusten allemaal.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen