Door community (initieel Best Well), Op vri 16 feb 2018 18:17, 0 reacties, nieuws

Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie

Russofobische overheid en media onderstrepen dat Nederland feitelijk geen democratie meer is – Aangiften wegens discriminatie tegen D66 leider Pechtold wegens racistische opmerkingen over RussenZijlstra is bepaald niet de eerste Europese politicus die leugens over Rusland rondbazuinde. Afbeelding: (1).

Analist Finian Cunningham stelt voor The Strategic Culture Foundation dat minister Halbe Zijlstra (foto) mogelijk is afgetreden omdat de regering Rutte bang is dat zijn aanblijven een negatieve invloed zou kunnen hebben op het referendum over de sleepwet, dat in maart wordt gehouden (maar waarvan het kabinet heeft aangegeven zich sowieso niets van aan te trekken). Zijlstra’s leugens over Putin staan niet op zichzelf, maar vormen deel van een zorgvuldig door de overheid en media aangewakkerde Russofobische campagne, met volledig ongegronde beschuldigingen aan het adres van het Kremlin. Nederland gaat ook na Zijlstra onverminderd door met de oorlogshitserij voor de NAVO, en stelt daarmee willens en wetens al onze levens in de waagschaal.Te midden van het schandaal dat Zijlstra tot aftreden dwong liet premier Mark Rutte zich ontvallen dat zijn minister van BuZa ‘een grote fout’ had gemaakt, maar dat ‘een leugen geen doodzonde is’. De voor een derde termijn ‘hoogste baas’ van het land vindt klaarblijkelijk dat liegen ‘bij het vak’ hoort. Daar heeft het volk hem overigens al vaker op betrapt, maar nooit op afgerekend.

Zijlstra’s leugens vormden onderdeel van een al jarenlange anti-Russische campagne van Den Haag en de massamedia, een die uiteindelijk zeer ernstige gevolgen kan hebben voor de vrede in Europa. Ze kunnen zelfs gekarakteriseerd worden als officiële oorlogshitserij, wat volgens de Nürnberg principes een halsmisdaad is.

Ongefundeerde staats- en mediapropaganda tegen Rusland

Sinds de VS, de EU en de NAVO de illegale fascistische staatsgreep in Oekraïne in 2014 op touw zetten en ondersteunden, worden we overspoeld met een niet aflatende stroom van eenzijdige en ongefundeerde propaganda tegen Rusland en president Putin. Behalve Zijlstra maakten ook andere Europese politici zich daar aan schuldig, zoals de Poolse minister van BuZa Sikorski in 2014, die zijn leugen dat hij Putin had horen spreken over een geplande annexatie van Oekraïne moest intrekken; zijn Britse collega Boris Johnson, die eerder dit jaar beweerde dat Rusland de Britse digitale infrastructuur aanvalt, en zijn Franse collega Le Drian, die Rusland beschuldigde van het gebruik van chemische wapens in Syrië, waarna president Macron deze week moest toegeven dat dit niet kan worden aangetoond.

Steeds weer lezen en horen we over zogenaamde Russische ‘agressie’, ‘hackaanvallen’ en ‘expansiedrang’, zonder dat dit ooit maar een greintje bewijs voor wordt geleverd. Hierdoor zijn de betrekkingen met Rusland in de ergste crisis sinds de Koude Oorlog beland, en is het niet langer ondenkbaar dat dit uitloopt op een totale (Derde Wereld)oorlog waarin ook kernwapens zullen worden gebruikt. Het moge duidelijk zijn dat Europa zo’n oorlog nooit zal overleven.

Desondanks is D66 minister van Propaganda Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren vast van plan om alle onafhankelijke ‘nepnieuws’ media, die deze anti-Russische leugens aan de kaak stellen en juist weer terug willen op het pad naar vrede en samenwerking met Moskou, de mond te snoeren. Haar partijleider Pechtold had zelfs de onbeschaamdheid zich een puur racistische uitspraak te laten ontvallen, door te stellen dat hij ‘de eerste Rus die zijn fouten zelf rechtzet, nog moet tegenkomen,’ wat hem diverse aangiftes wegens discriminatie opleverde.

‘Zijlstra weg om referendum sleepwet’

Cunningham vermoedt dat Zijlstra’s aftreden te maken heeft met een grotere geloofwaardigheidscrisis waar het nog jonge kabinet Rutte III nu al in verkeert. Dat heeft onder andere te maken met de omstreden sleepwet, waar in maart een referendum over wordt gehouden. Om het Nederlandse volk te overtuigen dat het inleveren van steeds meer privacy en het geven van steeds meer macht aan de overheid om ongevraagd in onze levens in te grijpen, nodig is voor onze ‘veiligheid’, is Den Haag er alles aan gelegen om de opzettelijk gecreëerde angst tegen Rusland aan te blijven wakkeren.

De grotendeels door de staat gecontroleerde media doen daar volop aan mee, zoals het recente ‘nieuws’ dat de AIVD bewijs zou hebben ontdekt dat het inderdaad Russen waren die de servers van de Democratische Partij in 2015 en 2016 hebben gehackt. Zoals gebruikelijk werd voor deze bewering geen bewijs gepresenteerd. Waar we veel eerder wèl bewijs van zagen, namelijk dat deze emails vermoedelijk helemaal niet werden gehackt, maar werden gelekt door een bron binnen de Democraten zelf, wordt compleet genegeerd, omdat dit niet strookt met de officiële overheidsversie dat ‘het slechte Rusland’ altijd en overal achter alles moeten zitten.

Als Zijlstra ondanks zijn flagrante leugens was aangebleven, had een deel van het Nederlandse publiek dat mogelijk niet gepikt, en zou het referendum in maart wel eens een politiek niet gewenste uitslag kunnen krijgen, zo betoogt de analist. Waarbij hij mogelijk vergeet dat het kabinet heeft aangegeven de uitslag sowieso naast zich neer te leggen, en uitgerekend de partij die de invoering van een referendum jarenlang tot zijn speerpunt maakte, nu vooraan staat om het weer op te heffen (Hans van Mierlo moet zich al meerdere malen in zijn graf hebben omgedraaid).

Nederland blijft met NAVO op koers voor oorlog met Rusland

Wat de verklaring ook is, de erkenning van Zijlstra’s leugens is een huiveringwekkende bevestiging van waar wij en andere onafhankelijke media al jaren voor waarschuwen, namelijk dat Nederland volop meedoet en zal blijven meedoen met de anti-Russische propagandacampagne van de NAVO en het Pentagon, en daarmee het almaar groter wordende risico op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog, met vrijwel zeker de totale vernietiging van ons land als gevolg, op de koop toeneemt.

Mening volk telt niet langer in Den Haag

Dus naast het feit dat onze mening niet langer telt, onze stem niet langer gehoord wordt –of dat nu de sleepwet geldt, het verplicht orgaandonor worden, de in de prullenbak gekieperde EU-Grondwet- en Oekraïne referenda, of de open grenzen voor massa immigratie en islam-, stelt het almaar arroganter opererende clubje globalisten in Den Haag willens en wetens uw en mijn leven, en die van onze (klein)kinderen, in de waagschaal, enkel omdat dit de geopolitieke doelstellingen van de Washington en Brussel dient.
Annotaties:
aanmelden / inloggen