Door Ness, Op din 1 dec 2015 23:28, 6 reacties, citaat / intro / linkdump

Zo doe je dat: Palestijnse tieners afschieten

Een 14-jarig meisje wordt door Israelische soldaten aangehouden om niks. Dan gooit een soldaat een mes op de grond en beveelt haar dat op te rapen, terwijl meerdere soldaten in zich klaarmaken voor executie. Gelukkig voor dat meisje heeft een buspassagier dit gefilmd. Ze is wel gearresteerd. Vaak wordt zo'n tiener neergeschoten, en staan de soldaten toe te kijken hoe het slachtoffer ligt te kronkelen van de pijn en sterft, soms na uren, terwijl ambulances niet worden doorgelaten. ...
Annotaties:
| #241567 | 01-12-2015 23:47 | Ness
Linkdump van dit soort vreemde 'steekpartijen' komt nog. De huizen van de afgeschoten tieners worden met de grond gelijk gemaakt zodat de hele familie op straat staat. Wellicht wordt het tijd eens te luisteren naar al die ouders die zeggen: mijn dochter/zoon kan dit niet gedaan hebben.

Overigens is er ook een vermoedelijke valse vlag voorbij gekomen waarbij een Nepalese vrouw in de rug werd gestoken door 'een Palestijn', die 'ontsnapte' en na een 'klopjacht' werd gepakt - LEVEND en ongeschonden. Dat is niet de gewoonte want de soldaten hebben van de rabbijnen opdracht gekregen een dader meteen te executeren en ze doen dat ook. Die "Palestijn" zal wel een Israelier zijn geweest. De vrouw was zwaar gewond meen ik, maar dat geeft niet, want "goy".
Ness's avatar
| #241570 | 02-12-2015 10:37 | Ness
**de Nepalese vrouw was lichtgewond maar het kan een crisisacteur zijn geweest: http://www.haaretz.com/israel-news/1.688920
https://electronicintifada.net/blogs/maureen-clare-murphy/netanyahu-responsible-executions-children-rights-group-says <-- met filmpje; deze 2 meisjes zijn gewoon afgemaakt. Israel zegt dat er een oudere Palestijnse man gewond is geraakt maar dat is op het filmpje niet te zien. Het hele gebeuren leek helemaal niet op een steekpartij maar meer op een show van deze meisjes.

https://electronicintifada.net/blogs/maureen-clare-murphy/israel-fans-flames-palestinian-death-toll-soars met nog een paar incidenten
http://mondoweiss.net/2015/10/latest-palestinian-teens <-- een hele lijst; overal waar 'alleged' staat is twijfel gerezen of er inderdaad een steekpartij was. Zeker als er verder niemand gewond raakt.
http://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/knife-wielding-arab-woman-shot-at-afula-station-may-have-had-mental-health-issues/ <-- na een hele hoop van dit soort leugens bleek dat deze vrouw niemand had aangevallen - ze is vrijgelaten; het is een wonder dat ze de 6 kogels overleefd heeft.: https://www.maannews.com/Content.aspx?id=768537

Als een Palestijn in het been wordt geraakt zetten ze in Israel het been af, uit nijd en omdat dat goedkoper is. https://www.maannews.com/Content.aspx?id=768700
https://electronicintifada.net/content/why-wont-israel-allow-autopsy-youth-killed-police/15020 <-- nog meer vreemde zaken.
http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940910001212 nog 2 zulke gevallen
Verder, zie Maannews: https://www.maannews.com/ voor wie de toestanden in de gaten wil houden.

Israel maakt heel vies misbruik van deze golf van (echt gebeurde) steekpartijen om vooral tieners domweg af te schieten om niets. De lijst twijfelgevallen wordt steeds langer.
Ness's avatar
| #241571 | 02-12-2015 10:39 | Ness
***de info die bij de youtube hierboven wordt geleverd is onjuist. Liveleak heeft het mi bij het rechte eind.
Ness's avatar
| #241574 | 02-12-2015 11:38 | Ness
Overigens is deze Israelische aktie, om de wereld te laten zien wat een gevaarlijke terroristen er op de Westbank rondlopen, ingegeven door economische motieven. Oiropa heeft het gewaagd produkten uit de West Bank als produkten uit de West Bank te gaan labelen. Maar Israhel heeft al jaren zoveel mogelijk industrie en mensen de WB opgestuurd.

Een boycott zou ze heel pijnlijk raken. Het Israel volgens de grenzen van '67 wordt steeds armer omdat de bezetting van de WB mbv bij de konijnen af aanjongende schuimbekkende kinderneukers van het type 'orthodox' klauwen met geld kost - er moet een leger bij om ze te beschermen en dit gaat ten koste van alle normale voorzieningen in Israel zelf.

Een flink aantal Israeliers roept zelf al jaren om een boycott, omdat de gekken in de regering niet te stuiten zijn terwijl tegenstanders van de smerige politiek de mond gesnoerd worden. Daarom, help ze een handje, en koop helemaal geen produkten uit Israel totdat de vieze kliek daar zich aan internationale wetgeving houdt.
Israel-boycott-729-made-in-Israel.jpg
Ness's avatar
| #241592 | 02-12-2015 21:39 | Ness
NB: http://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.670573?utm_content=Palestinian+arson+victims+not+eligible+for+compensation <-- als je familie in de fik wordt gestoken door settlers krijg je als Palestijn geen compensatie natuurlijk.
Ness's avatar
| #241608 | 03-12-2015 11:58 | Ness
En weer 2 afgeschoten door de griezels:
Two Palestinians were killed in separate incidents on Tuesday. Maram Ramiz Hassouna, 19, was shot dead at a military checkpoint in Tulkarem after the Israeli army said she tried to stab a soldier.
Hassouna was killed hours after 16-year-old Maram Ramiz Hassouna was shot when the Israeli army said he attempted to stab a settler at the Gush Etzion junction.
No Israelis were injured in either of the alleged attacks.

"Het Israhellische leger zei" - en zodra ze de bek open doen liegen ze. En als er niemand staat te filmen komen ze met hun sadistische praktijken weg ook. Want ze zien Palestijnen niet als mensen; ze vinden het erg grappig als zo'n dier kan praten en smeken om zijn/haar leven, deze dapperen. https://www.maannews.com/Content.aspx?id=769145
Ness's avatar
aanmelden / inloggen