Door Patman, Op maa 15 nov 2010 11:41, 3 reacties, all rights reserved

Zombie-nation

imageUw kind heeft dan nu weliswaar soms wat last van hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, bewegingsstoornis (dyskinesie), spreekdrang, angst, stoornissen in het hartritme (aritmieën, palpitaties, tachycardie), verandering in bloeddruk en hartfrequentie (meestal een stijging), buikpijn, misselijkheid, braken, huiduitslag (exantheem), jeuk (pruritus), huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes (galbulten of urticaria), kaalhoofdigheid (alopecia), gewichtsafname en enige vertraging van de groei bij kinderen gedurende langdurig gebruik, Koorts, gewrichtspijn (artralgie) en heel soms van nog wat andere nauwelijks noemenswaardige bijwerkingen, maar dat wil niet zeggen dat het ziek is. In tegendeel, het is weer beter. Uw kind slikt namelijk Ritalin, een hard-drug medicijn met dezelfde werking en chemische structuur als Cocaïne. Daar voelt het kind zich dus veel prettiger van, ook later nog. Niet dat het te bewijzen is - er bestaan namelijk geen wetenschappelijke tests om het ADD of ADHD ziektebeeld of welk ander psychiatrisch verzinsel te diagnosticeren of om de genezing te bevestigen - maar dat is slechts een futiliteit. Voor u tenminste, maar ook voor die zeshonderdduizend minderjarige gedwongen hard-drug gebruikers wiens hersenen voorgoed veranderen?

Annotaties:
| #116737 | 15-11-2010 12:44 | ouwe knar
Het is eentje van vóór mijn tijd, maar wat mij betreft een gouwe ouwe. Ook prachtig kommentaar.
Als ik mocht stemmen zou ik stemmen op deze: http://zapruder.nl/portal/artikel/zombie_nation/#n47721

Ik heb geluk gehad, mijn uitlaatklep was destijds eindeloos uit het raam staren en dagdromen. Dat is minder bedreigend voor onzekere leraren ;P
Ik heb nog meer geluk gehad, dat een van de leraren me door had, en daar de juiste maatregelen op nam.
ouwe knar's avatar
| #116870 | 16-11-2010 17:37 | Lost4ever
Eindelijk zombies.
Een schot door het hoofd schakelt ze uit toch?
*stopt zijn zaken vol extra clips*
Lost4ever's avatar
| #116918 | 16-11-2010 22:59 | democraatus
Fascinerend hoe duizenden ouders gelaten toestaan dat hun kind vol wordt gepompt met chemicaliën omdat een - pharma - dokter dat voorschrijft. Je mag hopen dat het uiteindelijk niet tot schade lijdt.

Aan de andere kant, het levert wellicht ook goed kannonenvoer op ;)
democraatus's avatar
aanmelden / inloggen