Door community (initieel geinformeerd), Op zat 4 maa 2017 09:59, 4 reacties,    

Zwarte stip in de zon Antarctica, is het een Zon-simulator?

Twee maanden per jaar gaat de zon op de zuidpool vlak over de horizon en wordt het soms geregistreerd door de Earth System Research Laboratory camera. Op hun site is de timelaps video van maart 2013 zeer interessant, omdat het zwarte oog van de zon enkele dagen wordt geregistreerd. Overige dagen en jaren staat de camera nooit op de zon gericht, mogelijk omdat men het niet wil laten zien. Indien je inzoomt op die donkere vlek, worden structuren zichtbaar, welke in een overbelichte vlek niet zichtbaar zouden moeten zijn.

noaa.gov / movies
Annotaties:
| #258652 | 04-03-2017 21:09 | ffloor
Er zijn wel meer vreemde dingen in ons Solarstelsel! Bekijk maar eens de dvd maanlanding nr.18 waarin scenes voorkomen die op de maan zelf zijn gemaakt en stuiten op een verongelukt sovjet-maanlander met aan flarden beschoten ruimtevaarders erin.
De Nasa ontkent - maar de filmbeelden zijn wel degelijk echt en uit Nasa afkomstig "voor intern gebruik". Lekker gruwelen!

En er bestaan wel meer rare beelden: de achterkant van de zon bijvoorbeeld. Vanaf de aarde niet te zien - maar satellieten hebben vaak genoeg onze 2e tegenpool aan de andere kant van de zon opgemerkt: zwart en evengroot als de hele aarde zelf. Zelfs de naam van dat zwarte ding weten ze nu al: Nemesis.

Ook op de maan zelf is het een fikse bedrijvigheid want die is al helemaal volgebouwd met 5-hoekige hangars - alleen "de neus" van het maanmannetje is nog onbebouwd gebleven maar je hebt er wel een sterke kijker, zo rond 1800 x vergroting op een motortje voor benodigd. Is in 1992 afgedrukt in Reformatorisch Dagblad over 2 pagina's, zonder commentaar - voor mij is dit de verklaring waarom maanlandingen na 1970 opeens werden gestopt.
Ja wij moesten op school dit leren: "Het gansche Heelal is ledig en onbewoond gebleven en wacht nog op onze exploratie" - tegenwoordig, met Isis en bommen en zo: geloof ik eerder in het omgekeerde!
| #258656 | 04-03-2017 22:09 | Saljoet
quote]Bekijk maar eens de dvd maanlanding nr.18
Bedoel je deze ffloor?
http://www.filmorama.nl/Apollo-18
Lijkt me spannend.
Saljoet's avatar
| #258657 | 05-03-2017 06:01 | Rotterdam
Dus niet alleen is de aarde plat, maar de zon bestaat ook al niet? Hoe kom je erop. En hoe wordt deze reuzensimulator dan precies aangedreven? Door zonne-energie soms?

Ik zou dit soort verhaaltjes in vervolg aanbieden aan Niburu, daar zien ze de logica er meteen van in.
| #258671 | 07-03-2017 08:23 | geinformeerd
Dus niet alleen is de aarde plat, maar de zon bestaat ook al niet? Hoe kom je erop. En hoe wordt deze reuzensimulator dan precies aangedreven? Door zonne-energie soms?
In deze is de theorie dat de zon zeker ook bestaat (alzijnde een kleiner formaat en staat dichterbij = ons verkeerd voorgespiegeld), maar dat langs de rand van de ronde aarde (waar het ook gedurende de zomer langdurig donker is), maken ze gebruik van een zon simulator of meerdere daarvan. Daar is een patent op zijnde US.3239660 van 8 maart 1966. Ik citeer: "In a sun simulator system, it is desirable to provide means for varying the intensity of illumination over a relatively wide range without change in the spectral distribution of the illumination, so that the simulator may be used to simulate not only sunlight, but also earthlight and moonlight.". Het heeft dus meerdere doeleinden eveneens.
aanmelden / inloggen