Door community (initieel Antares), Op woe 11 jan 2017 11:57, 21 reacties,    

Zweden is niet meerEen land is de bevolking. Als de bevolking verandert dan verandert het land.

Ik kan me de tijd nog herinneren waarin Zweden het meest vrije land was van Europa. Maar ook toen waren er al tekenen aan de wand. De over-Calvinistische manier waarop werd omgegaan met alcohol was ronduit bespottelijk.

Vrouwen waren vrij om te doen en te laten wat ze wilden. Nu zijn er vrouwen die uit voorzorg hun haar donker verven. Criminaliteit was en is nog steeds heel laag, evenals recidivisme, tenminste, onder de Zweden.

Het is niet de vraag of het de verkeerde mensen zijn die worden toegelaten, maar wat het doet met een land als te veel mensen ongecontroleerd aan de bevolking worden toegevoegd.
Annotaties:
| #257390 | 11-01-2017 12:19 | Nico de Geit
Mijn motto: Red Jezelf. Het moet niet mijn probleem worden.
Nico de Geit's avatar
| #257392 | 11-01-2017 12:59 | Donkerdoorn
en bijna cashless.
Donkerdoorn's avatar
| #257397 | 11-01-2017 14:30 | ..................
Sorry hoor,maar het geleuter over charlie hebdo en die millitair in engeland is een bewezen hoax.
Blijkbaar je alleen jezelf bang aan het maken bent.
| #257399 | 11-01-2017 15:21 | Ness
Wat wordt aangevoerd via de 'open grenzen' is een bezettingsleger. De bedoeling is dat dit leger aansluit bij de hier al bestaande kernen wat heel aardig lukt. De religie is niet de oorzaak maar een heel geschikt wapen omdat het o.a. achterlijkheid bij de troepen veroorzaakt. Dat dit leger niet over uniformen en wapens beschikt maakt het niet minder gevaarlijk. De bedoeling is "weg met ons", weg met de zogenaamd dominante, "blanke" (lees post christelijke) cultuur. Er wordt kwistig gebruik gemaakt van schuldgevoelens, empathie ed. Het leger bestaat uit 'asieligen', hulpbehoevenden, de door de planeetvretende maffia ontheemden. Maar hun aanwezigheid vernielt alles wat mensen lief is. https://www.nieuwskoerier.nl/news/52812-vele-vrouwen-zijn-bang-in-duitsland-ik-verstop-mijn-blonde-haren

In Zweden, maar ook in Duitsland worden mensen stelselmatig gehersenspoeld met 'schuld' - ook religies maken altijd dankbaar misbruik van deze menselijke zwakheid. Merkel heeft het op dit gebied zwaar te pakken, wat inhoudt dat heel Europa onder haar geschiftheid moet lijden. De Duitsers betalen de prijs voor misdaden die niemand ooit heeft begaan. Kijk naar wat je niet mag zeggen, wie en wat je niet mag bekritiseren, kijk naar het vermeende toppunt van zieligheid. Kijk naar de rechtlijnige gedachtengang die een kronkel van jewelste is, gebaseerd op foute info. Het is óf het een óf het ander, is de platte logica van de simpelen. Maar zo simpel is het niet. Het kan ook zowel het een als het ander zijn, of noch het een of het ander zijn, maar dat is lastig te bevatten voor mensen die gewend zijn in tegenstellingen te denken, en daar door de psychologische propaganda ook steeds op gewezen worden. Daarom hebben mensen geen gewone huidskleuren, variërend van heel lichtbruinig tot donkerbruin maar zijn ze 'zwart of wit', en bv 'links of rechts'. In politiek opzicht kun je niet zowel links als rechts zijn, je MOET kiezen. Doe dat eens niet?

Over die holocult: ER IS GEEN GRAM HARD BEWIJS. Punt. Niks planmatige vergassing. Nooit gebeurd. Heel spijtig voor joden die zich lekker hebben laten opnaaien door propaganda van corrupten. Heel spijtig voor al die mensen die met een door de roverheid (op jeugdige leeftijd, op school) aangebracht trauma rondlopen en daar niet overheen kunnen kijken. Maar wie de holocult/ww2 propaganda weglaat uit de vergelijkingen krijgt een veel helderder beeld van de huidige situatie. U bent genaaid en belazerd. Want de holocult is een van de smerigste wapens ooit bedacht. En niet door 'joden' of 'zionisten' maar door centrale banken/roverheden.
Ness's avatar
| #257417 | 11-01-2017 23:08 | jantjeuitnederland
De holocaust is zeer goed gedocumenteerd. 1000den overlevenden zijn geïnterviewd. Vele soldaten die de kampen hebben bevrijd zijn geïnterviewd. Maar Ness weet het beter?
Als er nu ergens veel en hard bewijs van is dan is het wel van de holocaust.
De islam is de grootste leugen van de mensheid.
Het is geen bezettingsleger, maar het zijn terroristen. Allah = Satan.
Als je een mens doodt dan dood je het evenbeeld van God. Kortom God zelf. Denk maar niet dat je dan in de hemel komt.
Jij laat jezelf ook een oor aannaaien.
Je mag van Rutte zeggen dat de holocaust niet bestaat, dat staat je goed.
jantjeuitnederland's avatar
| #257419 | 12-01-2017 00:02 | Ness
Gedocumenteerd ja. Uitgebreid gedocumenteerd. Met getuigenissen van financieel belanghebbenden of verkregen via marteling. De holocult is een industrie geworden, een nieuw geloof, dat de angst voor de medemens erin ramt. Heel bruikbaar om mensen in het gareel te krijgen. Er is wel meer uitgebreid gedocumenteerd wat achteraf volkomen bullshit bleek. Er is geen hard bewijs.

Er zijn geen lijken, geen masagraven, het waanzinnige oven-verhaal kan niet blijven staan want er waren geen ovens. Er is geen as. Er zijn geen kleine botresten. Er zijn nooit 'douches' geweest of gaskamers groot genoeg om 6!! miljoen mensen te vermoorden. Het duurt 24 uur om een lijk te verbranden. Hoe veel ovens heb je nodig om er 6 miljoen te verbranden? Mensen die goed kunnen rekenen zien daar al meteen waar het misgaat.

Dit heeft allemaal niks met de islam te maken want die was toen nog niet in beeld. Wie wil checken op het net moet weten dat google alle 'holocaust denial' sites censureert, dus gebruik een andere search engine. Hier zo'n search, take your pick. https://duckduckgo.com/?q=holocaust+bullshit&t=ffab&ia=web of https://duckduckgo.com/?q=holocaust+hoax&t=ffab&ia=web of https://duckduckgo.com/?q=holocaust+revisionisme&t=ffab&ia=web of begin hier: http://www.ihr.org/jhr/v11/v11p251_Butz.html

Je hoeft geen Nazi of alloch te zijn om propaganda te doorzien. Het gaat me niet om het zwartmaken van joden want die zijn net zo goed slachtoffer van dit idiote geloof.
2 van mijn ooms hebben in kampen gezeten maat. Die maakten GRAPPEN over de propaganda. Want ze geloofden er geen ene moer van. Als wij stout of lastig waren riepen ze 'aan het gas met jou' en begonnen keihard te lachen. Da's joodse humor heh
Ness's avatar
| #257420 | 12-01-2017 00:11 | Ness
**geen ovens in voldoende hoeveelheden. Ook de grond onder de kampen is niet beroerd sinds de ijstijden. Afijn, wie gaat graven is er snel achterhoe hij/zij is belazerd. Het enige wat mensen weerhoudt is het emo-taboe. Fuk het taboe en fuk emo. Er is al 70 jaar geen hard bewijs maar er liggen 50 MILJOEN pagina's van de kampregistratie in een kluis. Waar niemand bij mag zonder begeleiding en toestemming. Maar reken maar dat die Duitsers hun boeken tot de laatste schoenveter bijhielden.

De joden zijn over heel West Europa uit hun huizen gesleept, moesten alles achterlaten, en 'gingen als witjes' (volgens mijn ooms) in de kampen. Maar het betrof een ethnische zuivering op verzoek. Van de zio-terroristen/rabbijnen die bezig waren Palestina te kapen en een bevolking zochten. Want ondanks het oevergeloze gelul van de rabbijnen waren - en dit weet ik zeker - de Amsterdamse joden absoluut niet van plan hun stekkie te verlaten om op avontuur te gaan in een woestijn. Ze vonden het wel allemaal een mooi verhaal. Mijn familie ook. https://duckduckgo.com/?q=transfer+agreement&t=ffab&ia=meanings
Ness's avatar
| #257427 | 12-01-2017 08:04 | Antares
De holocaust is zeer goed gedocumenteerd.

Je bedoelt wat zij over zichzelf hebben opgeschreven. Zodra je naar de echte documentatie gaat kijken (Nazi's, Rode Kruis) dan blijkt er niets van te kloppen.

Maar waarom wordt de holocaust dan ieder jaar herdacht? Omdat we het niet opnieuw mogen laten gebeuren.

Ahum. Hou zit het met de holodomor (2,5-7,5 miljoen doden), mag dat weer opnieuw gebeuren? Hee zit het met de moord op tientallen miljoenen Russen? Het is de BEDOELING dat dat weer opnieuw gaat gebeuren, Hoe zit het met de Nakba, mag die worden herdacht? NEE. Die hebben ze nog niet afgerond. Dus moeten wij zwijgen.

Dat stel kutzionisten is volkomen duidelijk in hun bedoelingen: een genocide verzinnen en gebruiken als argument voor echte genocides. En dan verwachten ze ook nog eens dat wij ons in de hoek laten zetten en zwijgen?! Wel redelijk blijven.
Antares's avatar
| #257429 | 12-01-2017 08:33 | ..................
Lui als Jantje met niks anders komen als de islam.
Voor de rest ze geen biet verstand hebben over de werkelijkheid.
Ook van de islam dit soort lui geen bal verstand van hebben,waarom het is ontstaan en wat zij gedaan hebben in de geschiedenis.
Ik zal me niks verbazen als Jantje een likut aanhanger is.
Ze komen altijd op deze site met hetzelfde geleuter aan zitten en vertellen nooit wat over zichzelf,of wat zij vinden en denken over andere onderwerpen.
Hetzelfde geld voor rotterTROL die alleen zappers komt afzeiken,maar nooit een eigen topic plaatsen en inhoudelijk ingaan op bepaalde onderwerpen.

Over de holocaust valt niks te ontkennen.Het was een holocaust,wat het woord ook betekent.
Was het een shoa.
Dat was het niet/nooit geweest.
Dat is de hoax geweest om die zionisten (socalljews/refo's/atheisten) hun rol in dat gebeuren onder de pet te schuiven.
Het ging nooit om de geassimileerde jood,maar om d earme en niet geassimileerde jood.
Overigens is het idee joods aangepraat door zionisten.
Joods zijn kan je alleen zijn door religeus te zijn.
Een moslim die atheist word,is ook geen moslim meer.
Joods zijn is geen ras.
Anders was die zionist wilders veroordeelt geweest wegens rassenhaat.
| #257430 | 12-01-2017 10:06 | DeGrijzeDuif
charlie hebdo en die millitair in engeland is een bewezen hoax.

Bewezen? Zou je daarvoor dan de bewijzen willen geven?
| #257435 | 12-01-2017 11:31 | ..................
https://www.youtube.com/watch?v=bHfIzDp-WOE

Charlie hebdo hoax

https://www.youtube.com/watch?v=GLhpU8UEZ9k

Hopelijk hoef ik je niet uit te leggen wat hier niet aan klopt
| #257436 | 12-01-2017 11:37 | DeGrijzeDuif
Ik ken die video's nog uit die tijd, maar dit is suggestie, geen bewijs.

Vwb beide zaken heb ik veel twijfels en vraagtekens, maar bewijs dat het een hoax is heb ik niet gezien, ook niet met deze 2 YT links.
| #257438 | 12-01-2017 11:45 | ..................
Logisch dat je het bewijs niet rondkrijgt,omdat je geen inzage krijgt in beelden en documenten van de overheid.
Als de overheid zegt dat iets recht is,maar krom is,jij datgene niet zonder de informatie kan hardmaken.

Wat daar gebeurde in parijs is overduidelijk nep.
Ik wil wel een paar clipjes laten zien,als iemand met een pistool/ak 47 door zijn hoofd word geschoten,hoe het bloed er direct uitstroomt.wat je zowel in parijs niet ziet als in engeland,terwijl zijn handen vol bloed zou zitten.
| #257441 | 12-01-2017 12:21 | DeGrijzeDuif
Dit levert inderdaad veel vraagtekens op en hele grote... Maar simpel gezegd zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Als een vliegtuig crash, dan kun je ervan uitgaan dat de passagiers het leven laten. Wanneer je dan leest dat 1 kind de crash heeft overleefd is dat ongelooflijk, maar toch waar...

Daarmee wil ik niet aangeven dat het ontbreken van bloed gelijk staat aan het jongetje dat de crash overleeft, maar die optie bestaat wel. Dit weg wuiven omdat de andere verklaring logischer lijkt, is niet de manier om tot waarheid te komen. En hiervoor zijn bewijzen nodig.

Ik snap dat je zegt dat dit niet rond te krijgen is omdat je niet voldoende inzage hebt, maar daarmee is het dan ook niet bewezen. De reden hiertoe is niet eens van belang voor de voorlopige conclusie.

Je claim "bewezen hoax" is dus te verregaand...
| #257442 | 12-01-2017 12:59 | Ness
Wat die holocult betreft, het is een wapen uit de psychologische oorlogsvoering. Kijk, dat er zeker een paar miljoen mensen zijn gekrepeerd in die kampen, dat klopt. Op sommige plekken lagen de lijken opgestapeld; ik meen dat er in Bergen Belsen iets van 30.000 zijn geteld, en allemaal in de laatste maanden en weken overleden. Uitgehongerd. Maar dat waren allerlei soorten mensen, niet alleen joden.

Collateral damage want de voedeltransporten waren met opzet gestopt en half Duitsland verhongerde maar de kampen natuurlijk eerst. Zo'n verhaal heeft echter psychologisch gezien veel minder impact. De geallieerden hadden iets heel opzienbarends nodig om hun eigen misdaden achter te verstoppen. De joden hadden nog een appel te schillen met de Duitsers dus die werkten met genoegen mee, maar hun getuigenissen waren eigen verzinsels (zeep van joden enzo, vuurgreppels) en kwamen dus niet met elkaar overeen. Die verhalen zijn in de loop der tijd *gestroomlijnd*.

Het idee dat een volk als de Duitsers een hele industrie hadden opgezet om mensen te vergassen is een heel griezelige. Dat er doden vallen tijdens een oorlog is niet opmerkelijk, maar een gerichte kill-industrie is dat wel. En Duitsers, da's een beetje familie heh, gedeelde historie gedeelde taal, dus wat Duitsers uitvraten zat/zit potentieel ook in ons. Dat is het schuldgevoel dat wordt uitgebuit. Daar worden mensen bang van. Ook in Zweden.

Mijn ooms kwamen terug als wandelende skeletten. Ze hadden een treinkaartje gekregen tot aan de Duitse grens en moesten het verder zelf uitzoeken. Mijn ma's familie hing van onechte kinderen aan elkaar en het enige bewijs dat het grotendeels 'joden' - als in mensen met veel van die semitische genen - waren stond op hun gezicht. Niet te miskennen. Maar niet te bewijzen. Wel opgepakt natuurlijk.

Maar wij hebben deze idiote vloed aan immi's wel degelijk te danken aan deze gruwelijke leugen. Dankzij Merkel met d'r schuldcomplex, en de rest van West Europa dat met dit trauma rondloopt. Want Merkel is een Oostduitse, en het waren vooral de Russen die hun piepels verregaand hersenspoelden met dit sprookje wegens supermisdadig gedrag van hun leger destijds. Maar Rusland heeft natuurlijk wel de bewijzen nog van de ware toedracht. Daarom moet ook Rusland plat. Ze zouden de waarheid kunnen gebruiken als wapen. Zij hebben die ene gaskamer gebouwd in Auschwitz bv.
Ness's avatar
| #257443 | 12-01-2017 13:08 | Ness
**paar miljoen in totaal over de hele oorlog - dat is wel een hoge schatting hoor, de kamppopulatie was niet zó groot en niet iedereen is gestorven. De Israeliers zelf komen niet verder dan 3 miljoen dode joden in hun holocult en op hun lijsten tellen ze mensen twee- en driedubbel. Ik schat dat er zo'n miljoen joden zijn overleden als rechtsreeks gevolg van de oorlog, de meesten buiten de kampen. Dat is al erg genoeg - maar niet geschikt voor propaganda. Er zijn 50 tot 100 miljoen mensen kapot gegaan in die oorlog. Men weet niet eens hoeveel. Die in Bengalen worden ook nooit meegeteld, maar dat waren en ook zeker 7 miljoen dankzij de Britten; ook heel veel Duitsers zijn 'verdwenen' na de oorlog maar niet geteld en die schattingen lopen op tot 15 miljoen, merendeels burgers. Ik pleit voor revisie. Het is hoog tijd.
Ness's avatar
| #257445 | 12-01-2017 13:27 | Ness
Voor wat betreft de consequenties, het sprookje in stand houden is vele malen schadelijker dan de kale waarheid. Wij, als in autochs, moeten af van dat rare aangeprate schuldgevoel want het wordt steeds gekker; nu moeten we - en vooral natuurlijk de Duitsers - ons ook al schuldig voelen dat we blank zijn, en slavendrijvers, het houdt niet op.

Dat de allochs de situatie misbruiken is smerig. Het is hun pakkie-an niet. Ze zoeken gewoon een landje om te janken. Wat de Palestijnen is overkomen is niet hén overkomen, en van ellende lenen om er prat op te gaan word ik nogal misselijk. Israel als rogue state om moslims de ogen uit te steken is ook al een wapen, net als de religies die er met de haren worden bijgesleept. Het is geen land maar een fort, een offshore militaire basis van het financiële stelsel, allemaal vanwege de olie en het gas, en die krijg je niet weg door de zaak vanuit reli-perspectief te zien en/of als een persoonlijke belediging. En random joden van nu dragen geen verantwoordelijkheid voor het sprookje van de holocaust; die hebben het niet verzonnen. Het wordt ook op hen gebruikt als wapen.
Ness's avatar
| #257446 | 12-01-2017 17:05 | Ness
http://www.bertvanvondel.nl/category/leugen-list-bedrog/page/2/ hier een site die zich richt op debunking van van alles. Tot nu toe zijn alle verhalen van echte of vermeende kampbewoners allemaal fictie gebleken, inclusief de ellenlange lijst verzinsels van Eli where-is-your-tattoo Wiesel. Vondel somt er een paar op. Dit soort 'getuigenissen' moeten het hebben van de emotionele schok die ze veroorzaken, want napluizen moet voorkomen worden. Het moet diep van binnen gelóófd worden, en aansluiten bij de rest van de propaganda.

Als je al die valse getuigenissen én de verklaringen van gemartelden van het verhaal aftrekt blijft er zomaar niks van over. Sprookjes leggen het altijd af tegen de rede. Dus moet met het aanbrengen van emotioneel trauma die rede tot zwijgen worden gebracht. Dat wordt hier op school gedaan. Waar emo heerst is de rede pleite. Check: https://electronicintifada.net/blogs/nora-barrows-friedman/justice-minister-claims-bible-gives-israel-legal-right-palestinian-city staaltje schuimbekkerslogica. Of 200.000 mensen ff opzij willen gaan voor 500 keppeljihadi.
Ness's avatar
| #257450 | 12-01-2017 17:26 | ..................
De echte slachtoffers waren diegene die het gristendom vond,dat die niet paste in de europese samenleving.
Dat zijn bv de homo's,sinti's,roma's,echte religeuse joden,commie's,arme joden die niet konden vluchten,en nog meer groepen,die een andere denkwijze en leefstijl erop nahielden dan wat de REFO's wilde.
Ze zijn zo verdomde hypocriet.
Ook de kerk met gestrekte armpjes liepen,en de monarchie in het begin,voordat wo2 uitbrak.
Ik bedoel uiteraard niet alle christenen ermee,omdat er ook eerlijke christenen met een geweten hebben bestaan.

Als je de oorzaak en de bemoeienis van wallstreet& centrale banken nooit is verteld,of heb onderzocht,je alles gelooft wat de staat en geschiedenisboeken je wijs hebben gemaakt.
Om die reden is ook een taboe gekomen om het in twijfel te trekken.Er is zelfs wetgevingen verzonnen,om het te ontkennen.
Je kon er gewoon niet over praten.
Ook de rol van de kerken amper is besproken.
Ze denken allemaal dat het die gemene duitsers waren geweest,die ervoor verantwoordelijk waren.
De naam Preston Bush zegt niemand wat.
Of wie nu hun fabrieken hadden staan in al die concentratie kampen.
En zo de waarheid verkracht is,wat er werkelijk is gebeurt en waarom het zo is gebeurt.

Vertel dit maar aan leken.Die denken gelijk dat je een anti semiet bent.Die zijn al compleet gehersenspoeld door de media/hollywood/geschiedenisboeken.

Anno 2016 ze nog steeds achterlijk zijn,terwijl je die feiten gewoon kan vinden op het internet.

Over die lijken die gevonden waren in concentratie kampen.

Daar heb je gelijk in Ness,
Mijn ,moeder was voor de oorlog geboren,en verloor al haar tanden,omdat er geen eten meer was,en suikerbieten moest eten.
Die gevangenen konden geen kant op.en werden letterlijk verhongerd door die moffen.Ook zijzelf leden honger.
Die nazi topstukken wel lekker te bikken hadden.
Die soldaten moesten orders opvolgen,en konden ze niet vrijlaten.
Begrijpelijk dat ze eraan moesten meedoen.Anders kregen ze zelf de kogel.

.
| #257451 | 12-01-2017 17:36 | ..................
Grijze duif.

Het is mij inmiddels duidelijk geworden dat de staatsmedia en corperate media het recht hebben om propaganda te verkondigen.
Een false flag strafbaar is,en diegene ook echt veroordeeld zouden kunnen worden,als het in naam van een andere vlag moorden zou hebben gepleegd.
Maar als er niemand is doodgegaan,er ook niemand veroordeeld kan worden.
Als je kijkt naar charlie hebdo,Frankrijk de volgende dag vrolijk syrie stond te bombarderen.
En dat mag weer wel.
Dus de hoaxen hebben enkel het doel om een oorlog goed te praten.

Er zal best wel radicale gekken rondlopen,die erover fantaseren,maar vanuit een geloof je alleen bezetters mag doden,en in europa worden ze niet bezet,
Kijk naar die brevik.
Dat zijn pas gestoorde lui die onschuldige burgers dood,omdat die nergens in geloven.
Hooguit voor de staat israel.Dat soort lui (zie goldstein) lopen gewoon een moskee binnen en vermoorden zoveel mogelijk moslims.
Dat is meer haat.
Vanuit haat dit soort dingen wel gebeuren.

Als je dus die neger ziet in dat filmpje,het beweert te doen vanuit een geloof.
En dat wil ik weer niet geloven.Omdat dit is verboden volgens de islam.
aanmelden / inloggen