Door community (initieel Antares), Op zat 15 okt 2016 11:56, 15 reacties,    

Zweeds parlementslid stapt op: Joden beheersen Zweedse mediaAnna Hagwall van de democratische partij (SD) heeft haar vertrek aangekondigd nadat ze had onthuld dat één joodse familie 80% van de Zweedse media bezit. Volgens haar zou ethniciteit een rol moeten spelen bij het vaststellen van de eigenaars van media die meer dan 5% in handen hebben.

De Bonnier Group bezit 96 uitgeverijen, 42 zaken- en handelsbladen, 105 digitale nieuwszenders, 9 filmproducerende bedrijven, 176 tijdschriften, 23 grote kranten, 33 TV-stations, en 33 “andere” uitgaven.

Het parlementslid ziet de Bonnier Group liever ten onder gaan waardoor er ruimte zal ontstaan voor andere media. Ook stelt zij vragen bij de staatssubsidies aan media.

De leiding van haar partij heeft afstand van haar genomen en aangegeven dat de kwestie haar toekomst binnen de partij zal beïnvloeden. Hagwall heeft laten weten zich in 2018 niet herkiesbaar te zullen stellen.

Bron: “Jews Control Swedish Media” MP Quits
Annotaties:
| #255081 | 15-10-2016 12:26 | Antares
Barbara Spectre's beruchte woorden:
"Europa heeft nog niet geleerd om multicultureel te zijn. [..] Joden zullen daar een centrale rol in spelen. Het is een immense transformatie voor Europa om doorheen te gaan."

https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ
Antares's avatar
| #255088 | 15-10-2016 13:13 | Ness
Nou het zijn niet de kippenzwierende pijpekrullen die de media beheersen, want die zijn te verstandelijk beperkt. Het zijn gekken als George Soros... En als je dan 'joden' gaat zeggen dan zit je toch weer fout want Soros is zijn carriere gestart als jodenbeul/nazi. En 'ethnische groep' mag dus ook al niet meer... en is bovendien te krap en feitelijk onjuist. Ik hou het op 'bankiers'. Of 0,01%. Anders krijg je weer dat gezeik op TPO en Geenstijl en POWNED over arreme zielige joden en haat en blabla. Heel storend hoor. Maar ja, wie betaalt bepaalt heh... ;)
Ness's avatar
| #255089 | 15-10-2016 14:01 | tamsowashere
Zat vandaag wat rond te neuzen of de orthoxen christenen zionist waren.
Het blijkt dus dat er zelf een shisma ontstond in het christendom,wat 2 richtingen veroorzaakte in het christendom,en dat dit misschien wel eens de ware reden is waarom rusland als vijand word gezien.

Ontopic het laat zien wie de politiek domineert.Alles wat die lui ontmaskerd gezien worden als anti semieten.Wat een debat gelijk de kop indrukt.
De hele europese en amerikaanse media door zionisten word gedomineerd.
tamsowashere's avatar
| #255090 | 15-10-2016 14:17 | Ness
**Heel storend is dat gezeik over die klaagmuur/westelijke muur ergens in Jerusalem. Unesco = werelderfgoeddingetje. En die muur is een overgebleven stukje van een oud Romeins fort, Fort Antonia. Dus die kan niet als joodsch worden bestempeld, punt. Natuurlijk is het wel heel grappig dat de pijpekrullen daar met volle overtuiging met de kop tegenaanbonken.

Tevens is die templemount + al Aqsa moskee absoluut geheel Islamitisch. De joodse tempel - een versierd kamertje - stond een paar kilometer verderop en is 2000 jaar geleden met de grond gelijk gemaakt. GET OVER IT, Gert-Jan Mafkees (op 1:10)!

Hierover is allang concensus bereikt in de wereld van de archeologie, en de meeste info komt daarbij van Israelische archeologen. Sommige keiharde feiten - met name stukjes steen enzo - kun je alleen maar blijven ontkennen ten koste van je eigen geestelijke gezondheid. Niks nieuws in de wereld van de reli's trouwens. Zo zou Mohammed in Jerusalem aangekomen zijn op een vliegend paard. Tja...
Ness's avatar
| #255091 | 15-10-2016 14:20 | Antares
@Ness
Die kwestie is voor mij heel simpel. Ik vraag me wel eens af wat ik zou hebben geschreven als het Japanners zouden zijn geweest. Japanners. Dus nu joden. Het is heel aanlokkelijk om die groep 'bankiers' te noemen maar dat kan evengoed als antisemitisme worden opgevat.
Antares's avatar
| #255093 | 15-10-2016 14:49 | Ness
Het zijn de eigenaren van de banken. Zo simpel is het. Een hele kleine groep die in feite alles bepaalt dmv investeringen. Datgene wat hen uitkomt krijgt flutpoen toegespeeld, wat hen niet uitkomt wordt doodgedrukt. Oorlog is hun stiel. Wie afdoende rijk is én zo geschift dat hij/zij denkt god te zijn en voor anderen de dienst mag uitmaken, maakt er deel van uit. Hoe meer je ze definieert hoe meer je d'r over het hoofd ziet. Rockefellerachtigen bv.

Over die al Aqsa moskee: natuurlijk zijn de pijpekrullen als een gek gaan graven daar. Maar al wat ze tegenkomen zijn gebedsruimten, en hoe dieper des te primitiever, maar toch wel duidelijk Islamitisch. Het lijkt erop dat de joodsche beschaving (is dit een contradictio in terminis?) toch maar heel beperkt aanwezig was in dat deel van de wereld, en dat de stammen daar eerder van godsdienst wisselden dan van onder-lendelapje. De joden zijn daar niet weggetrokken. Ze zijn gewoon opgegaan in de aanwezige semitische bevolking en volgden allerlei godsdienstige stromingen. Het enige wat bewaard is gebleven is een boek vol propaganda, de bijbel. Waar de plagiaat ook nog eens van afdruipt, want copyrights had je toen nog niet. Maar daar hoef je niet mee aan te komen bij figuren als Segers. Want die geleuven. Tja.
Ness's avatar
| #255103 | 15-10-2016 22:01 | Ness
**het judaïsme is ontwikkeld in Noord-Afrika en Spanje, en in Oost Europa (vanaf rond 800 AD), en is dus veel jonger dan gedacht. Zeker de orde der pijpekrullen die zich op een heel ziek boekje baseert, de talmoed, dateert van ergens in 1700. In wat nu Israhel is, liepen allerlei sekten rond zo'n 2000 jaar geleden en daarvoor. "Het jodendom" bestond toen nog niet. Zelfs het woord jood bestond niet voordat dat in 1600 nog wat werd geïntroduceerd en bewust maar onterecht aan de oude Israelieten uit de bijbel werd gekoppeld. Jesus (of degenen aan wie uiteindelijk al Jesus' uitspraken zijn toegewezen) schold dan ook niet op joden maar op 'Farizeëers'. En op wel meer, mogen we aannemen, maar dat zal weggekuist zijn.
Ness's avatar
| #255106 | 16-10-2016 08:00 | tamsowashere
Ness

Als het gaat om israel en het volk van israel,dan moet het alleen gaan om het oude testament.
In die tijd waren ze 1 volk.En waren het geen joden.
Na die burgeroorlog het verdeeld raakte in 2 stromingen.
Waaruit het volk van judea is voortgekomen,en waaruit het judaisme is voortgekomen.En alle religie's gebaseerd zijn op het judaisme,of sekte's vanuit het judaisme.Zie bv kabalah,en het messiaanse jodendom.
Wat er met de israelieten is gebeurt,daar hoor je verder niks meer over.
Na die shisma en verovering van het gehele israel door de assyriers rond 600 vC.het volk van judea in babylonie ging wonen,waaruit later de talmoed is ontstaan.
Zie babylonische talmoed.
Dat is ca 200 nC en dan hoor je verder vrij weinig over het lot van de nakomelingen van israel.Alleen dan dat in europa door de eeuwen heen joden zijn verbannen uit het land,waar ze zich vestigde.

Maar dat dit geen religeuse joden betreft,die alleen hun wetgevingen naleven,en geen politiek bedrijven.
En daar zit hem de clue in,dat de joden een slechte naam kregen door het gedrag van misleiders die zich met de politiek/belangen van de macht (kerk &monarchie;ging bemoeien).

Als we kijken naar het project israel van vandaag de dag,het voornamelijk door christenen is ontstaan.
En door de joods christelijke sekte's.
Echte joden zeggen ook dat dit lachwekkend is,alsof er ook christelijke boedisten bestaan.
Echte joden erkennen jesus niet als een messias,of een zoon van god.Of als een profeet.
Het verschil wat er zit in die religie's na het oude testament is de herovering van israel.
Met een smoesje dat israel voor de joden is.Of dat een wonder ervoor zorgt dat israel wel voor de joden word.

Ga ik weer terug naar het woord jood.
Dat is ontstaan vanuit het woord judea.Het volk van judea wat zich afscheide van de rest en nieuwe wetgevingen ging verzinnen.

Als we bv kijken naar een andere groep joden,bv de naturei karta,wat othodoxe joden zijn,ze ook niet in israel leven.
Omdat zij dat israel niet erkennen.En omdat volgens hun het volk van israel het land hebben verspilt door te geloven in afgoderij.En voor altijd vervloekt waren.
Wat op zich een kern van waarheid is,als joden overal de schuld van krijgen.

Als je kijkt naar de rol van religie's wat ze hebben,het niks anders is als een wereldheerschappij onder een bepaald geloof.
Of het nu de kerk was die met de bijbel in de hand op rooftocht ging en erin schreef dat er een dag zal komen waarin het christendom zal heersen en de jeruzalem de hoofdstad zal zijn,of allah akbar roepers waar de islam als leidende religie moet gelden,en waar ook israel toebehoort aan de joden.
Die boeken zijn gebaseerd op het nieuwe testament.
En beide religie's werken aan hetzelfde goal.
En het waren allebei verplichtingen voor het hele volk,waar het werd ingevoerd.
Kijk je naar het joodse geloof,dan zie ik geen verplichting erin,of dat zij vroeger een drang hadden om uit te breiden.
Terwijl het christendom en islam gelijk gebied gingen veroveren.
Als het gaat om die sekte's,wat nationalisten zijn,en een dogma hebben,dan zijn die lui voor geen rede vatbaar.
Maar ach,die lui zie je ook in nederland rondlopen,die voor geen rede vatbaar zijn,en niet eens gelovig zijn.
tamsowashere's avatar
| #255107 | 16-10-2016 11:36 | Ness
Eén puntje dan... Je moet niet op de bijbelse propaganda afgaan als je historie wilt onderzoeken, want die is geschreven door mensen die baat hadden bij flauwekul en leugens. 99% van de mensen was analfabeet. Die 'judeanen' zijn nooit en masse afgevoerd naar Babylon. De gewoonte toendertijd was om na verovering de elite van de veroverden af te voeren. De rest kon thuisblijven. En daar hoorde je dan niets meer van. Want alle geletterden waren afgevoerd lol

Godsdienst was politiek idd, er was geen scheiding. Als de bazen zich bekeerden dan volgde de rest vanzelf. De Romeinen hebben een einde gemaakt aan de waarschijnlijk bijbelse ideologie die zich over heel Noord-Afrika had verspreid, als politiek gegeven. Er zijn in die tijd nogal wat bibliotheken in vlammen opgegaan helaas. De judeaanse scribenten hebben de geschiedenis van volken in de nadagen van het Egyptische rijk gewoon gekaapt. Maar er waren zeker elites die het nut van die bijbelse en joods-Babylonische propaganda inzagen. Bijvoorbeeld in zuid-Rusland, rond 800 AD. Het 'joodse volk' is een uitvinding. Die door psychopaten/criminelen tegen onnozelen wordt gebruikt, zoals nu in Zweden.
Ness's avatar
| #255109 | 16-10-2016 11:58 | Antares
Het 'joodse volk' is een uitvinding.

Eigenlijk kan niemand zich "jood" noemen.
Antares's avatar
| #255125 | 16-10-2016 17:44 | tamsowashere
Eigenlijk kan niemand zich "jood" noemen.


Jawel,alles wat lijkt op het judaisme word jood genoemd.
Ook sekte's uit rusland wat rond 1700 zijn ontstaan,en waar nu israel door bevolkt word.
Ze doen zich alleen voor als diegene die destijds in israel hebben gewoond,wat niet waar is.
Het woord anti-semiet zegt in werkelijkheid helemaal niks.
Misschien is het om hun eigen antisemitisme te verbloemen wat in palastina gebeurt..
Ze stammen af van japeth.En geen sem.

Het enigste joodse clubje naar mijn weten de naturei karta is,die israel/zionisme niet erkend en op het oude testament is gebaseert.
Al die joods/christeliijke clubjes een stel fantasten en dromers zijn.
Al weet ik natuurlijk niet waarin de naturei karta zelf gelooft.In die zin of er ook een ontzichtbaar handje bestaat van god,iets staan te aanbidden,waarvan het bestaan niet te bewijzen is.
tamsowashere's avatar
| #255140 | 17-10-2016 16:43 | tamsowashere
Als die abraham nooit heeft bestaan,alle woenstijn religie's gebaseerd zijn op een fata morgana.
tamsowashere's avatar
| #255150 | 18-10-2016 06:06 | Ness
klopt. Maar niet te hard roepen heh want dat is kwátsend.
Overigens, over joden, elite ed gesproken:
hier heb je zo'n volgevreten eliterat - lijkt me geen jood, wel walgelijk; aan dit soort criminelen hebben we de puinhopen in Oiropa te danken: http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395
Mr Sutherland, who is non-executive chairman of Goldman Sachs International and a former chairman of oil giant BP, heads the Global Forum on Migration and Development , which brings together representatives of 160 nations to share policy ideas.

He told the House of Lords committee migration was a "crucial dynamic for economic growth" in some EU nations "however difficult it may be to explain this to the citizens of those states".

hattip http://joostniemoller.nl/2016/10/de-demografische-schok/
Ness's avatar
| #255156 | 18-10-2016 07:28 | Antares
crucial dynamic for economic growth

Dat leidt automatisch tot meer uitbuiting en kolonialisme in de landen die we worden verondersteld te helpen door hun vluchtelingen op te nemen.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen