Door community (initieel Best Well), Op don 18 jan 2018 17:28, 0 reacties, nieuws

Zweedse premier Stefan Lövfen wil leger inzetten tegen gelukszoekersZweedse premier Stefan Lövfen wil leger inzetten tegen georganiseerde misdaad van criminele gelukszoekers

Zweden , d.w.z. de Zweeds regering ontwaakt uit een reeds jaren lang durende winterslaap. Terwijl al tijden in Zweden sommige gedeeltes van grote en kleinere steden niet meer bereikbaar zijn voor de gewone Zweed vanwege de terreur van wat nog steeds migranten wordt genoemd, komt met de komende verkiezingen !! er nu beweging in de sociale politiek correcte houding van de Zweeds regering.

De Zweeds premier Stefan Lövfen heeft nu in een interview aangekondigd te overwegen het Zweedse leger in te zetten teneinde de orde te herstellen.

“Het zou niet mijn eerste keuze zijn om het leger in te zetten. Maar ik wil alles doen wat nodig is om een einde te maken aan de ernstige georganiseerde misdaad,”vertelde Löven ( sociaal democraat) afgelopen woensdag aan het persbureau TT .

De bendecriminaliteit is in Zweden de laatste jaren toegenomen. Veel burgers vrezen dat de politie criminelen niet meer kunnen controleren. De regering heeft daarom meer geld aangekondigd voor de politie en strengere wapenwetgeving. Onderzoekers moeten ook eenvoudige telefoongesprekken en e-mails kunnen volgen.

Interne veiligheid moet een belangrijke kwestie worden bij de parlementsverkiezingen in september. De rechtse populistische Zweedse democraten stellen bijvoorbeeld dat misdaad en de toename van het aantal immigranten met elkaar in verband staan.

Plundering door migranten en aanvallen op politiebureaus in Zweden komen steeds vaker voor. Afgelopen woensdag ontplofte een handgranaat voor een politiebureau in Malmö . Daarvoor ontplofte op 29 december in Malmö een politieauto die pal voor een politiebureau stond geparkeerd.

Na een vermoedelijke brandstichting op een synagoge in Göteborg en haatslogans in Malmö ziet Löfven de dreiging van gevaarlijk antisemitisme in zijn land. Er is een groeiend probleem in de Zweedse samenleving met antisemitisme en bedreiging van de normale Zweedse burgers. Er moet een duidelijk signaal worden afgegeven naar migratie minderheden dat hun criminele houding geen plaats heeft in de Zweedse samenleving. Na de vermeende aanval op de synagoge heeft de politie drie verdachten gearresteerd. Twee van hen, een 18-jarige Syriër en een 21-jarige Palestijn, moesten voor de rechter verschijnen, maar de zaak loopt nog.

In ons land zou de dreiging voor migranten niet zo groot zijn, zolang wordt toegegven aan de wens van D66 leider Pechtold, want met slechts “pang , pang “roepen zullen migranten niet erg onder de indruk geraken, net zo min als de grappige “strafjes” die het OM ze nu oplegt.
Annotaties:
aanmelden / inloggen